Elfjes openen Het Elfenbosch

VELP – Wethouder Tjebbe Vugts van de gemeente Rheden opende zaterdag Het Elfenbosch, kinder- en naschoolse opvang aan de Rozendaalselaan in Velp. Het oude bankgebouw is volledig gestript en naar de eisen van deze tijd ingericht. Met een optreden van elfjes werden de kinderen en ouders vermaakt; zij bliezen onder andere een wens naar boven. Gezamenlijk werden buiten de officiële openingshandelingen gedaan. Daarna kon men het hele gebouw bekijken, van games, prinsessen, spellen en een computerkamer tot een buitenspeelplaats. Velp heeft er een relaxte naschoolse opvangbij. – Foto Martin de Jongh.

www.hetelfenbosch.nl/velp.aspx

 

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.