Automobilist gewond na aanrijding Beekbergen

BEEKBERGEN – Een 35-jarige Apeldoorner is vrijdagochtend gewond geraakt toen hij met zijn auto betrokken raakte bij een aanrijding met een andere automobilist. Dat gebeurde op de de Arnhemseweg in Beekbergen.

De aanrijding vond rond 07.30 uur plaats. Een 51-jarige automobilist uit Oisterwijk reed over de Arnhemseweg, toen de 35-jarige man vanuit de Schalterdalweg de Arnhemseweg op wilde rijden. Kennelijk merkte hij de auto van de 51-jarige man te laat op, met een botsing tussen beide tot gevolg. De 51-jarige bleef ongedeerd. De 35-jarige man zat bekneld in zijn auto en is door de brandweer uit zijn voertuig bevrijd. Daarna is de man met onbekend letsel naar het ziekenhuis vervoerd. Beide auto’s zijn afgesleept. De Verkeersongevallendienst stelde ter plekke ene onderzoek in.