Brummenaar overleden na botsing met kraanwagen

BRUMMEN – Een 88-jarige inwoner van Brummen is zaterdagmiddag overleden toen hij bij het oversteken van de Eerbeekseweg werd aangereden door een kraanwagen. De man is ter plekke aan zijn verwondingen overleden.

Het ongeval vond om 14.30 uur plaats. De 88-jarige man wilde met zijn fiets de Eerbeekseweg oversteken en zag de naderende kraanwagen vermoedelijk over het hoofd. De bestuurder van de kraanwagen kon de plotseling overstekende man niet meer ontwijken en botste frontaal tegen hem aan. De fietser was op slag dood. De politie heeft de bestuurder van de kraanwagen en twee getuigen opgevangen en hun verklaringen opgenomen. Nadat de identiteit van de man was vastgesteld is zijn familie geïnformeerd over de tragische afloop van het ongeval.
De weg is daarna afgesloten voor bergingswerkzaamheden en het onderzoek door de Verkeersongevallendienst van de politie. De Eerbeekseweg is aan het begin van de avond weer vrijgegeven.
De getuigen en de bestuurder van de kraanwagen zullen, indien zij dat willen, in contact worden gebracht met Slachtofferhulp.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.