Plan herinrichting Groenestraat in de maak

RHEDEN / DE STEEG – De voorbereiding van de herinrichting van de Groenestraat in Rheden is gestart. De gemeente Rheden werkt samen met ondernemersvereniging Ondernemend Rheden en Rhedens Dorpsbelang (samen de klankbordgroep) aan een nieuw ontwerp voor de winkelstraat. Het verbeteren van de uitstraling en het vergroten van de verkeersveiligheid hebben prioriteit.

De herinrichting van de Groenestraat staat al enkele jaren hoog op de politieke agenda. De Groenestraat heeft nu een rommelige uitstraling, de gebruikte materialen zijn niet meer van deze tijd en de bezoekers ervaren het gebied als verkeersonveilig. De klankbordgroep verzamelt ook de ervaringen en ideeën van bewoners en ondernemers van de Groenestraat. Reacties kunnen ook gemaild worden naar rhedensdorpsbelang@hotmail.com.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.