Tweede Markt op Steeg

DE STEEG – Na het succes van de eerste Markt op Steeg vorig jaar hebben de initiatiefnemers besloten het dit jaar weer te vieren en wel op zaterdag 23 april van 10.00 tot 16.00 uur op de Amaliahoek en een gedeelte van de Oversteeg. Inwoners van De Steeg en de gemeente Rheden kunnen zich op de markt presenteren en dit kan zowel op een hobby- of bedrijfsmatige manier. De nadruk van de markt ligt wel op het creatieve en culturele vlak. Deelnemers kunnen een kraam of grondplaats huren. Aanmelden kan via www.bgdesteeg.nl, daar is een inschrijfformulier te downloaden of via één van de initiatiefnemers.

Els Brandsen, Tel. 026 – 4951194, e-mail. elsbrandsen@hotmai.com
Henk Steinvoort, Tel. 026 – 4955252, e-mail. stein@planet.nl
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.