Nieuwe expo in de Galluskerk

ANGERLO – Van 19 februari tot en met 13 maart exposeren Guus Haenen uit Arnhem en Alice de Vries uit Doetinchem in de Galluskerk in Angerlo. Haenen schildert figuratief en gedetailleerd. Hij wil met zijn schilderijen een verhaal vertellen. De ene keer over iets in de persoonlijke sfeer en de andere keer biedt de actualiteit inspiratie.
De Vries ontwerpt en vervaardigt onder het label Brani tassen en accessoires van restanten rubber. Haar liefde voor grafische vormen is terug te vinden in de vormgeving en bewerking van het materiaal. Door de huid te bekrassen, schuren, lakken en borduren krijgt elke tas een andere uitstraling. De expo is op zaterdag en zondag van 14.00 tot 16.00 uur geopend en vrij toegankelijk.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.