Potgrondactie Brummense muziekverenigingen

HALL / BRUMMEN – Net als voorgaande jaren verkopen muziekvereniging La Fraternité uit Rhienderen en muziekvereniging DES uit Hall ook dit jaar weer portgrond. Beide muziekverenigingen krijgen op deze manier extra geld in het laatje voor de aanschaf van muziekinstrumenten. Van 19 tot en met 28 februari gaan leden langs de deuren om bestellingen op te nemen. Vier weken later, op 26 maart leveren zij de potgrond af. Binnen de gemeente Brummen wordt de potgrond aan huis bezorgd.
De aangeboden potgrond is van het merk Plantex (A-merk) en wordt geleverd in zakken van 45 liter. De prijs voor een zak bedraagt 3,50 euro; voor drie zakken betaalt men 10 euro. Deze potgrond is ook geschikt voor bloembakken.

E-mail. la-fraternite@zonnet.nl
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.