Cheque voor Tapawingo

EERBEEK – De Eerbeekse scoutinggroep Tapawingo kreeg onlangs een cheque van maar liefst 10.000 euro. Dit geld was grotendeels afkomstig van de opbrengst van de Halloweentocht, die vorig jaar werd gehouden door Lionsclub Zuid Oost Veluwe, ATB-club Last Gear en Ondernemersvereniging Eerbeek.

De overhandiging van de cheques vond plaats in De Korenmolen, tijdens een speciale bijeenkomst van de Lionsclub Zuid Oost Veluwe. Diverse leden van Last Gear, Liosclub Brummen en RTV Veluwezoom, die bij de organisatie een belangrijke rol speelden, waren hierbij present. De president van de Lionsclub, René Prop, zette leden Wierd Jansen en Bert Wensink en Roor de Gans van Last Gear even extra in de schijnwerpers. Zij hebben wekenlang bijna dag en nacht gewerkt aan de Halloweentocht. Met meer dan vijftienhonderd deelnemers was de tocht een groot succes. De organisatie liet bij deze weten graag komend jaar een nieuwe Halloweentocht te houden. Gezien de grootse opzet hiervan, verwacht men dit te doen op 27 oktober 2012.
Tijdens deze avond werd eveneens een cheque overhandigd aan Johan Zadelhoff, eigenaar van grand-café de Korenmolen. Hij kreeg een bijdrage voor de restauratie van de watermolen en de acties om deze weer draaiende te krijgen door het water in de Eerbeekse beek.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.