Aanmelding voor straatbadmintontoernooi

EERBEEK – Badmintonclub ’t Pluumpje uit Eerbeek organiseert voor de zesde maal een stratentoernooi. Deze wordt op dinsdagavond 29 maart gehouden in de Bhoele.

Iedereen uit de gemeente Brummen en omstreken mag meedoen aan het toernooi. Aanmelden kan per team van vier personen. De verhouding tussen mannen en vrouwen maakt niet uit, maar er mag maar één competitiespeler per team meedoen. Er wordt zoveel mogelijk rekening gehouden met de sterkte van de deelnemende teams. Deelname is gratis. Wie geen team van vier mensen bijeen krijgt, kan zich individueel opgeven. Hij of zij wordt dan ingedeeld. Aanmelden voor het toernooi kan t ot 22 maart via straatbadminton@bctpluumpje.nl.

Hetty Veldwijk, 0313-653823 Daphne Smit, 0313-651576
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.