Andere eigenaar Spar Dieren

DIEREN – Spar Geersing in Dieren Noord-Oost gaat binnenkort verder onder een andere eigenaar. Na jaren zelfstandig ondernemer te zijn geweest in Muiderberg en Dieren, slaat Marinus Geersing een andere weg in.

Geersing wil graag meer tijd vrijmaken voor zijn gezin en gaat zijn tijd daarom anders indelen. Zo heeft hij het voorzitterschap van de Spar Detaillistencoöperatie reeds opgezegd. Per 12 maart wordt de winkel in Dieren overgenomen door Sparondernemer De Groot, die tot nu toe de Spar in Dirkshorn exploiteert.
Marinus Geersing treedt in dienst van Spar Holding BV. Hij gaat commerciële leiding geven aan het ombouwen van winkels. Er worden nogal wat winkels van Super de Boer en C1000 omgebouwd tot Spar. Met zijn jarenlange ervaring als Sparondernemer is dit een mooie taak voor Geersing.