Jeugdlessen Keppelse Golfclub

HOOG-KEPPEL – De Keppelse Golfclub start op 20 maart met golflessen voor de jeugd. Ook dit jaar hoopt de club weer nieuwe jeugdspelers te verwelkomen. De beginnerslessen worden aangeboden tegen een voordelig tarief, zonder dat lidmaatschap nodig is. Na tien lessen beslissen Na tien lessen beslissen de jonge golfers pas of ze daadwerkelijk willen blijven golfen en hun golfvaardigheidsbewijs willen halen. Wie eenmaal zijn of haar GVB heeft, komt in aanmerking voor allerlei wedstrijden op zowel de Keppelse als andere golfclubs. Aanmelden voor de jeugdlessen kan tot 10 maart. Er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar.

www.keppelse.nl
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.