The Gallery Open Dubbeltoernooi

BRUMMEN – De Brummense Tennisclub BTCB houdt dit voorjaar weer een open toernooi. Dit keer is The Gallery hoofdsponsor. Het Dubbeltoernooi The Galley Open vindt plaats van 28 maart tot en met 3 april op sportpark de Hazenberg in Brummen. Er kan worden ingeschreven voor de klassen vier tot en met acht. Omdat ook jongeren mee mogen doen, kan er vanaf zeventien jaar worden ingeschreven in de klassen vier en vijf. Daarnaast is de inschrijving vanaf 25 jaar. De inschrijvingen gaan via www.toernooiklapper.nl, waar men kan doorlinken naar het online aanmeldingsformulier van The Gallery Open. Inschrijven kan tot uiterlijk 11 maart. Op de laatste dag, zondag 3 april, wordt een brunch verzorgd voor alle deelnemers.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.