Jeugdinloop in De Steeg zoekt vrijwilligers

DE STEEG – Het jongerenwerk van Carion houdt iedere vrijdag een inloopavond voor jongeren in De Steeg. Jeugd van twaalf tot en met achttien jaar is op deze avond welkom in het Parkhuis van 19.00 tot 24.00 uur. De jongeren organiseren zelf deze avond met behulp van de Doe het zelf-regeling van de gemeente om de zaalhuur te kunnen betalen. Daarnaast vragen zij 1 euro per bezoeker. Omdat de organiserende jongeren niet oud genoeg zijn om de eindverantwoordelijkheid te dragen, worden oudere vrijwilligers gezocht die het leuk vinden om deze avonden te organiseren. Zij worden ondersteund door de ambulant jongerenwerker, Monique de Wit. Vrijwilligers dienen ruim achttien jaar oud te zijn, affiniteit te hebben met de doelgroep en regelmatig op vrijdagavond beschikbaar te zijn.

Monique de Wit, 06-20824868;
ajw@carion.nl
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.