Wezenhulp in Cambodja op lokale radio

REGIO – Wilco Schijff en Frida de Boer uit Loenen zijn even terug van hun verblijf in Cambodja. Het koppel heeft daar maandenlang hulp geboden aan wezen. Binnenkort, op 23 maart, gaan ze weer vertrekken. Op hun wereldreis hebben ze Cambodja ook bezocht en werden getroffen door de grote armoede in dit land. Beiden zijn daar een tijd werkzaam geweest en willen hier graag een vervolg aan geven. Wilco en Frida komen op zaterdag 12 februari naar de studio van Radio Voorst in Twello om daar te vertellen over hun verblijf daar. Zij zijn te gast in het dialectprogramma Mo’j is luusteren om 10.00 uur. Er is daar veel geld nodig en het koppel spoort scholen, verenigingen en anderen aan om acties te houden voor dit (goede)doel. Ze zijn blij met alle giften maar er is daar erg veel nodig.
In het programma ook verhalen en gedichten van Dini Timmerman uit Wilp. Zij brengt ook een recept mee uit grootmoeders tijd. In het tweede uur een voordracht van Jan Groot Zevert, de weerman Mark Wolvenne en in het shantykwartiertje zeemansliedjes van het Groot Blokzijls mannenkoor.
Een herhaling van dit programma is op maandag en woensdag om 10.00 uur te beluisteren. RTV Veluwezoom FM zendt dit programma uit op 16 februari om 20.00 uur via ether en kabel.