Eerste trouwerij op eigen locatie

LAAG-SOEREN – Catherina Zonderman uit Yde, in Groningen, en Soernaar Willem Dullemond gaven elkaar vrijdag 4 februari het jawoord in het kleine kerkje in Soeren. Naar eigen zeggen was dit het eerste bruidpaar in de gemeente Rheden dat op een eigen gekozen trouwlocatie in het huwelijksbootje stapte. In een opgepoetste tractor kwam het bruidspaar aan. Zowel Willem als Catherina trouwde voor de tweede maal. In 2008 leerden zij elkaar kennen via het internet. Hun relatie begon met heel veel mailen, later hebben ze uren met elkaar aan de telefoon gehangen en uiteindelijk volgde dan de eerste afspraak. Er was meteen een klik en het duurde dan ook niet meer lang voordat Catherina het Groningse verliet voor het Soerense bij haar Willem. Na het jawoord, in besloten kring, vertrok het bruidspaar weer in de tractor naar De Harmonie. Daar kon iedereen het kersverse bruidspaar feliciteren. ‘s Avonds werd er nog tot in de late uurtjes door gefeest; op z’n Soerens in De Harmonie. Voor Willem een vertrouwde plek want hij is de zoon van de oude uitbater van De Harmonie. – Foto Lotte Bienias.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.