Huntelaar verhuist middenstip

DREMPT – Het was een geslaagde voetbalhappening, zondagmiddag in Hoog-Keppel en Drempt. Onder aanvoering van erelid en international Klaas-Jan Huntelaar verhuisde de middenstip van het veld in Keppel naar Drempt.

Samen met Jarno Geurts, het jongste lid van HC’03 (Hessen Combinatie, opgericht in 2003), plaatste Huntelaar de middenstip op het hoofdveld in Drempt. Ook opende de beroemdste voetballer van de club de nieuwe kleedkamers. In Hoog-Keppel ging het oude voetbalcomplex op slot en in optocht trok de hele stoet naar Drempt. Daar komt nu de gehele fusieclub samen. HC’03 heeft er de beschikking over 3 wedstrijdvelden, 1,5 trainingsveld en een gravelveld. Naast de nieuwe kleedkamers is het de bedoeling dat daar in de nabije toekomst een nieuwe kantine wordt geopend. “Het is op zich wel jammer dat het complex in Keppel dicht gaat”, blikte Huntelaar met lichte weemoed terug op zijn eigen jeugdjaren aan de Monumentenweg. “Maar het is lastig genoeg als club het hoofd boven water te houden, dus ze mogen terecht trots zijn op het nieuwe complex.” – foto Han Uenk
 

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.