CDA Gelderland bezoekt dorpen langs de IJssellijn

REGIO – CDA kandidaat statenleden bezoeken donderdag 10 februari de dorpen langs de IJssellijn. Onder andere Jan Jacob van Dijk en Albert Schol gaan in gesprek met reizigers die gebruik maken van het openbaar vervoer op het traject tussen Velp en Brummen. Ook gaan ze in overleg met bewoners die langs de Ijssellijn wonen over de plannen om het goederenvervoer op de IJssellijn te intensiveren. Op initiatief van de CDA Statenfractie hebben de Staten van Gelderland en Overijssel vorig jaar een motie aangenomen waarin een duidelijk onaanvaardbaar is uitgesproken over de kabinetsplannen. De kandidaat statenleden worden donderdag vergezeld door plaatselijke raads- bestuursleden.

Het programma:
08.00 uur: verzamelen op station Velp
08.35 uur: vertrek naar station Rheden (gesprek over het Programma Hoogfrequent Spoor)
09.10 uur: vertrek naar station Dieren (Traverse Dieren en PHS)
10.10 uur: vertrek naar station Brummen (PHS)
10.41 uur: vertrek naar Velp met de trein
11.00 uur: in de Hoofdstraat in Velp flyeren en gesprekken
11.25 uur: afrondend overleg met de vertegenwoordigers van RONA in de Brasserie