Workshops in De Middelste Molen

LOENEN – Binnenkort starten bij historisch papierfabriek De Middelste Molen aan het Kanaal-Zuid in Loenen weer een aantal bijzondere workshops. Claudia Eikendal gaat in de fabriek met een klein groepje aan de slag. Met behulp van een vacuümtafel worden van papierpulp dikke vellen gemaakt. Door te experimenteren met structuren en toevoegsels ontdekken de deelnemers de vele mogelijkheden van deze techniek.
Mieke Veerkamp geeft dit jaar vijf verschillende workshops met papier. Op verzoek nogmaals de tweedaagse workshop Keivormen en het maken van een armsieraad of klein object van metaalgaas en papierpulp in één dag.
Ook Karla Kassenaar organiseert dit jaar weer een aantal verrassende workshops zoals bijvoorbeeld experimenteren met acrylverf, zand en papier, het maken van wandsculpturen en aquarelleren experimenteel.
www.demiddelstemolen.nl
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.