Snel aanmelden voor Meet the Music

DIEREN – Wie met zijn koor, fanfare of brassband wil komen optreden in Schouwburg Theothorne in Dieren op 16 april, laat dat snel weten via www.letsmeet2011.nl. Voor het onderdeel Meet the Music is er die dag nog plaats op de planken van het Dierense theater. Dat geldt ook voor singer-songwriters en muzikale duo’s, trio’s, kwartetten, kwintetten, etcetera.

Meet the Music maakt onderdeel uit van Let’s Meet!2011: een bijzondere ontmoetingsdag in en om zalencentrum en schouwburg Theothorne aan het Dierense Callunawinkelcentrum. Het publiek uit de regio heeft gratis toegang heeft tot muziekoptredens, een voorjaarsmarkt, een banen- en beroepenmarkt, een gezellige consumentenbeurs en zes modeshows.

Eind van de middag, als de B2B-afsluiting voor standhouders voorbij is, gaat Meet the Music verder als /rockedition: een rockbelevenis ingevuld door rockbands uit de buurt. De inschrijving daarvoor is inmiddels gesloten. Binnen een week na de oproep van RockAmbassadeur Rens van der Veen hadden zich al zeven regionale rockbands aangemeld. Wie nu nog mee wil doen komt op de reservelijst.

Meet the Music stelt u in staat op 16 april samen met uw band-, koor- of fanfareleden de klik te maken met publiek dat naar u wil komen luisteren. De passie voor muziek delen, dat is waar Meet the Music op aanstuurt. Door het podium van Schouwburg Theothorne gratis ter beschikking te stellen aan amateurmuziekbeoefenaren die in uiteenlopende samenstelling verschillende muziekgenres ten gehore komen brengen, is er ook voor het publiek die dag van alles te beleven.

Wie uit de regio Rheden – Doesburg – Brummen komt en mee wil doen met Meet the Music in de Schouwburg van Dieren kan zich aanmelden via de website www.letsmeet2011.nl. Ondernemers die willen weten of deze dag kansen biedt, kunnen zich op de website oriënteren. Of ze bellen met de organisatoren Ap Lammers of Jos Rochette.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.