Préinstapwedstrijden Hanzestreek

HOOG-KEPPEL – De tranen biggelen over haar wangen als ze zaterdag 5 februari om 8.00 uur aan de hand van haar moeder de Hessenhal in Hoog-Keppel binnenstapt. Moeder kijkt vertwijfelt. Je ziet haar denken: ‘Waar ben ik aan begonnen?’. Maar twee uur en vier turnoefeningen later staat datzelfde meisje van vier jaar te glimmen van trots met een gouden medaille om en een vaantje in haar hand. En ook de kinderen die niet in de prijzen vallen, kunnen terugkijken op een gezellig en sportief evenement dat stimuleert om door middel van turnen in beweging te blijven.
Ongeveer 160 turners en turnsters van twaalf gymnastiekverenigingen in het rayon Hanzestreek namen op 5 februari deel aan de pré-instapwedstrijden turnen. Dit zijn turnwedstrijden voor kinderen die geboren zijn in de jaren 2003 tot en met 2006. De wedstrijdorganisatie was in handen van de gymnastiekverenigingen DOG uit Baak en De Sperwer uit Hoog-Keppel. Mede dankzij de grote deelname en het publiek dat in grote getale was komen opdraven, was het een zeer geslaagde dag.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.