Leden bepalen toekomst Boerderij Beekbergen

BEEKBERGEN – Tijdens een ledenvergadering op 16 november 2010 heeft het bestuur van De Boerderij unaniem haar taken neergelegd. Vervolgens is er een commissie geformeerd die zich zou gaan buigen over de toekomstmogelijkheden van De Boerderij.
Inmiddels heeft deze commissie haar taken afgerond en een nieuwe ledenvergadering belegd voor dinsdag 15 februari, aanvang 20.00 uur. Tijdens de vergadering is er een verslag van de kascontrolecommissie, is er de introductie van de commissie ‘Toekomst Boerderij’ en de presentatie van de plannen. Verder zal er een voorstel zijn voor de samenstelling van een nieuw bestuur. Zowel het voormalige bestuur, als de commissie ‘Toekomst Boerderij’, spreekt de hoop uit dat voor de eventuele aanstelling van een nieuw bestuur er een hoge opkomst van leden is. Mocht de opkomst niet hoog genoeg zijn om de uitkomst van een stemming geldig te verklaren zal er op dinsdag 22 februari een volgende vergadering worden gehouden.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.