Gezondheidsproject voor senioren

DOESBURG – Speciaal voor mensen tussen de 60 en 70 jaar start de gemeente Doesburg met het gezondheidsproject SMALL. Inwoners van de doelgroep hebben een brief ontvangen en er wordt telefonisch contact met hen opgenomen in week zeven.

SMALL staat voor StimuleringsModel voor een Actief Leven door middel van Leefstijlactiviteiten. Het project wordt uitgevoerd door de Gelderse Sport Federatie in samenwerking met Breedtesport Doesburg en de gemeente Doesburg. Deelnemers volgen een gezondheidstraject van acht weken.

Ward Terpstra (Breedtesport), tel. 06 – 51200695
E-mail. breedtesport@hotmail.com
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.