Dichter bij de IJssel overtreffend

DOESBURG – Door de poëzietak van het Badhuis, was zondagochtend een uur gepland in hotel Doesburg. Dat er zoveel mensen zouden komen, had de organisatie zeker niet verwacht. Hierdoor werd door de organisatie besloten de voordrachten op twee locaties in het hotel te houden, zodat de bezoekers verdeeld konden worden. Na het eerste half uur werd er gewisseld door het publiek. Na dit uurtje konden diegenen die ook gereserveerd hadden voor de lunch heerlijk culinair genieten en nog van gedachten wisselen met elkaar en de dichters.
Dichteres Sylvia Hubers (foto), stadsdichteres van Haarlem, las enkele van haar mooie gedichten voor. Zij was al eerder in Doesburg in de Fratertuin. Hanz Mirck, voormalig stadsdichter van Zutphen, deed het op andere wijze, want hij had zijn gitaar mee gebracht en naast het voordragen van gedichten zong hij er ook enkele – foto: Hanny ten Dolle

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.