Busje te water aan Kanaal-Zuid in Loenen

LOENEN – Twee mannen zijn in de nacht van vrijdag op zaterdag gewond geraakt toen zij met het busje waarin zij reden te water raakten in het Kanaal-Zuid in Loenen. Beiden werden naar het ziekenhuis vervoerd.

De bestuurder, een 51-jarige man uit Apeldoorn, reed omstreeks 00.30 uur over Kanaal Zuid in Loenen in de richting Beekbergen. Doordat hij vermoedelijk onwel werd, reed hij met zijn busje het kanaal in. In het busje zat ook nog een 18-jarige man uit Apeldoorn. Beide mannen konden door de brandweer uit het voertuig worden bevrijd. De 51-jarige man had nekklachten en moest ter observatie een nachtje in het ziekenhuis blijven. De 18-jarige kon na controle in het ziekenhuis weer naar huis. Het voertuig moest worden afgesleept.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.