Doesburger aangehouden overlast bij twee horecazaken

ANGERLO – De politie heeft in de nacht van vrijdag 4 op zaterdag 5 februari een 19-jarige Doesburger aangehouden nadat hij meerdere malen zou hebben geweigerd om de aanwijzingen van agenten op te volgen.

Rond half een waren surveillerende agenten bij een horecagelegenheid in Doesburg aanwezig om toezicht te houden op het uitgaanspubliek. Toen er onenigheid dreigde te ontstaan tussen twee groepen jongeren hielden de agenten hen uit elkaar en vorderden hen om te vertrekken. De Doesburger was daarbij ook aanwezig en begon een van de agenten uit te schelden. De rust leek terug te keren totdat even later een melding binnenkwam van een dreigende vechtpartij in Angerlo. Ter plaatse kon de politie een vechtpartij voorkomen.
De Doesburger, die in kennelijk beschonken toestand verkeerde, werd daar door bekenden in bedwang gehouden. Daarop werd de Doesburger bekeurd wegens openbare dronkenschap. Vervolgens zou hij de betrokken agent herhaaldelijk hebben beledigd en weigerde hij te vertrekken. Daarop werd hij aangehouden. De Doesburger werd zaterdag in de loop van de dag weer vrijgelaten in afwachting van een beslissing van justitie.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.