Outdoor Gelderland één dag langer

DE STEEG – Het jaarlijkse paardensportevenement Outdoor Gelderland duurt dit jaar één dag langer. Doordat het programma aansluit op Tweede Pinksterdag, maandag 13 juni, kan het publiek nu zes in plaats van vijf dagen genieten van topsport.

Zes dagen lang komen de beste ruiters op het gebied van dressuur en springen naar De Steeg. De top van de internationale springsport verzorgt op Tweede Pinksterdag het sluitstuk. Dan binden de grote namen de stijd met elkaar aan om de BMC Grote Prijs van Gelderland. Bij de dressuur worden de Nederlandse Kampioenschappen en de KNHS Kampioenschappen verreden. De aangepaste sporters, junioren, Young Riders en seniorens strijden om de medailles van het Nederlands Kampioenschap. De ruiters in de subtop rijden in de ZZ-Licht, ZZ-Zwaar en Lichte Tour. Net als voorgaande jaren vormt de Kür op Muziek bij kunstlicht een schitterend slotstuk.

www.outdoorgelderland.nl
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.