Arnhemmer aangehouden wegens poging inbraak Dieren

DIEREN – De politie heeft in de vroege ochtend van zaterdag 5 februari een 38-jarige man uit Arnhem in Dieren aangehouden op verdenking van een inbraakpoging in Dieren-West.

Rond vier uur kreeg de politie een melding dat twee mannen bezig waren om in te breken in een woning in Dieren-West. Toen de politie poolshoogte kwam nemen zagen ze twee mannen in de buurt van de woning wegrennen. Ze konden ter plekke niet meer worden achterhaald. Aan de hand van het signalement kon een van de mannen, de 38-jarige Arnhemmer, rond half vijf worden aangehouden in een auto op het kruispunt van de Harderwijkerweg en de Imboslaan. In de auto werd inbrekersgereedschap aangetroffen. De verdachte kon na zijn verhoor in het politiebureau weer naar huis, in afwachting van een beslissing van justitie.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.