Dierenaar aanhouding wegens belediging politieagent

DIEREN – De politie in Dieren heeft in de nacht van zaterdag op zondag een 20-jarige Dierenaar in zijn woonplaats aangehouden wegen belediging en het niet opvolgen van aanwijzingen van de politie.

De politie was rond half vier ’s nachts aanwezig op het Callunaplein om eventuele overlast van het uitgaanspubliek rond sluitingstijd te voorkomen. De 20-jarige Dierenaar benaderde de politie met de wens om aangifte te doen van een gestolen fiets. De man was in kennelijk beschonken toestand en hij werd verwezen naar de volgende dag om aangifte te doen en werd hij verzocht te vertrekken. Daarop begon hij de agenten uit te schelden. Toen hij dit ondanks meerdere waarschuwingen bleef doen en ook geen aanstalten maakte om te vertrekken, werd hij aangehouden. Zijn vrienden waren het hier kennelijk niet mee eens en er ontstond onenigheid met de aanwezige agenten. De Dierenaar werd rond kwart voor vier aangehouden waarna de rust terugkeerde op het plein. De 20-jarige verdachte kon na verhoor op het politiebureau weer naar huis in afwachting van een beslissing van justitie.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.