Babette presteert in Beumerskamp

DOESBURG – Op de laatstet zaterdag van januari zijn de eerste voorrondes in de 7e Divisie wedstrijden Damesturnen in de sporthal Beumerskamp te Doesburg gehouden. De organisatie van de wedstrijd was in handen van gymnastiekvereniging Unitas Doesburg. Er werd gestreden door pupil-1 niveau 12, pupil-2 niveau 11 en 12, jeugd niveau 10 en 11 en de junioren niveau 10.
Van Unitas zelf deden 7 meisjes mee. Babette Schwebke mocht het erepodium betreden op de 3e plaats in de categorie pupil-2 niveau 12. Denise Regelink is in dezelfde categorie 4e geworden. Bij jeugd 11 is Carolien de Vries 5e, Fenna Scharloo 8e en Cat Haanappel 9e geëindigd. Bij jeugd 10 wist Heidi Haring een 4e plaats en Elodie Holkamp een 7e plaats te veroveren.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.