Doesburger opgepakt na wangedrag in Arnhem

ARNHEM – Een 20-jarige inwoner van Doesburg is in de vroege ochtenduren van vrijdag 4 februari in de Arnhemse binnenstad aangehouden na wangedrag. Hij verzette zich ondermeer tegen de politie.

De man werd rond half vijf een horecazaak in het uitgaansgebied uitgezet omdat hij zich daar misdragen had en dronken was. Omdat de man voor de deur van de zaak bleef vervelen sommeerden agenten hem weg te gaan. Daar had de Doesburger kennelijk geen oren naar waarop hij door agenten een eind weggeduwd werd en nogmaals gesommeerd weg te gaan. Toen hij even later weer terug liep naar de zaak werd hij aangehouden. De Doesburger verzette zich tegen zijn arrestatie maar kon door de agenten worden overmeesterd.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.