Beschonken vrouw rijdt in Velp van talud

VELP – De politie in Velp heeft donderdagochtend het rijbewijs ingenomen van een 74-automobiliste uit het Brabantse Sambeek, nadat ze in beschonken toestand van een talud langs de A348 was gereden.

De vrouw was daarbij ongedeerd gebleven. Volgens getuigen had de Brabantse met lage snelheid al slingerend over de A348 van De Steeg richting Velp gereden. Bij Velp ging het mis en raakte ze van de weg. Gewaarschuwde agenten roken alcohol bij de bestuurster. Ze bleek echter niet in staat tot het afleggen van een ademonderzoek, waarop besloten werd bloed af te nemen voor een bloedproef. Omdat ook getwijfeld werd of de vrouw nog voldoende rijcapaciteiten had is haar rijbewijs ingevorderd. Door de politie zal een rijvaardigheidsonderzoek worden gelast bij het Centraal Bureau Rijvaardigheidsbewijzen.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.