D2 GSV’38 Zaalvoetbalkampioen

GIESBEEK – Team 1 van de D2 van GSV’38 uit Giesbeek is zaterdag in Herwen kampioen geworden in de zaalvoetbalcompetitie. Evenals Groessen hadden zij negentien punten bij elkaar gescoord, maar de D2 van Giesbeek was beter in het maken van doelpunten waardoor het doelsaldo de doorslag gaf. Het tweede team van GSV kwam met zestien punten op een derde plaats. Puck Witjes, die de meeste doelpunten achter zijn naam had staan, mocht een beker in ontvangst nemen en was hier reuze trots op. Hij scoorde tien maal. Het kampioenschap werd gevierd met een groot bord friet en een kroket of frikadel.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.