Van de Bunt is één van de lekkerste Supers

Super de Boer van de Bunt in Brummen is derde geworden in de derde ronde van de wedstrijd Lekkerste Super de Boer van Nederland. De focus van deze jaarlijkse, sportieve winkelwedstrijd lag op kruidenierswaren en non-food. De Brummense Super de Boer heeft hoog gescoord op presentatie, promotie en klantvriendelijkheid. Na deze derde ronde strijden de beste tien Super de Boers om de titel Lekkerste Super de Boer van Nederland. De uitslag hiervan wordt tijdens een landelijke bijeenkomst op 9 februari bekengemaakt. Maar wie de winnaar ook wordt, voor Super de Boer van de Bunt is het al geweldig om zo ver te komen. De winkel heeft een bioscoopbon voor twintig personen gewonnen. “We zijn daar heel blij mee”, vertelt Wouter van de Bunt. “Maar we zijn er vooral trots op dat we hiermee een goed signaal af kunnen geven naar onze klanten.”

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.