Rheko zoekt oud-leden voor jubileumreünie

RHEDEN – Korfbalverenging Rheko uit Rheden bestaat vijftig jaar en dat wordt dit jaar groots gevierd. Zo staat er voor 28 mei een reünie met feestdag op het programma. Hiervoor is Rheko op zoek naar oud-leden. Veel van de mensen die in de loop der jaren bij Rheko speelden of anderszins betrokken waren, zijn bekend, maar niet iedereen. Wie zelf ooit lid is geweest, kan zich via http://jubileum.rheko.nl of bij Johan Meurs van het Secretariaat aanmelden: Postbus 39, 6990 AA Rheden of jubileum@rheko.nl.
Voor dit jubileumjaar is een speciale commissie opgericht, dat een aantal feestelijke activiteiten voorbereid. Naast de reünie staan onder andere een uitje voor de jongste jeugd, een sport- en speldag voor de oudere jeugd, en een feestavond met barbecue en liveband op het programma.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.