HC’03 verhuist naar 1 locatie

HOOG-KEPPEL / ACHTER-DREMPT – De jeugdafdeling van HC’03 verhuist zondag 6 februari eindelijk van Hoog-Keppel naar Achter-Drempt. Na meer dan zeven jaar op twee locaties te hebben gespeeld, zijn na de winterstop zowel de jeugd als de senioren op sportpark ’t Doornslag in Achter-Drempt te bewonderen.

Voor de ceremoniële verhuizing is een speciale projectgroep in het leven geroepen om het samengaan naar één complex niet onopgemerkt voorbij te laten gaan. Het programma start om 13.00 uur in Hoog-Keppel waar met een lach en een traan definitief afscheid wordt genomen van het voormalige H en K complex. In samenwerking met sportmerk Nike en met medewerking van oud H en K lid Klaas-Jan Huntelaar gaat de jeugd van HC’03 haar laatste kunstje vertonen op het Keppelse sportpark. Na afloop van het programma in Hoog-Keppel wordt er door de jeugdleden met een estafetteloop koers gezet naar Achter-Drempt.

De ceremonie gaat op sportpark ’t Doornslag verder met de feestelijke opening van het geheel nieuwe kleedkamergebouw die door Klaas-Jan Huntelaar en het jongste jeugdlid wordt verricht. Vervolgens stelt de jeugdafdeling zich voor aan de seniorenteams middels een teampresentatie. Na afloop is er nog een informele receptie om de feestelijke dag af te sluiten.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.