Magnetrons bij Maaltijddienst

BRUMMEN – De Maaltijddienst van de gemeente Brummen biedt sinds kort speciale magnetrons aan in bruikleen. De Maaltijddienst bestaat namelijk uit diepvriesmaaltijden, die zelf in de magnetron opgewarmd moet worden. Voor veel mensen schrikt het gebruik van de magnetron af, ze denken dat het te moeilijk is. Sinds kort heeft SWB speciale magnetrons, die klanten in bruikleen kunnen krijgen. Deze zijn eenvoudig te bediening en speciaal ontworpen om de maaltijden nog makkelijker en smakelijker te kunnen bereiden. Deze magnetron past het vermogen en de bereidingstijd aan aan de maaltijd, waardoor deze altijd perfect verwarmd wordt. Ook mensen die tijdelijk gebruik maken van de Maaltijddienst, kunnen een magnetron in bruikleen krijgen.

SWB, tel. 0575-561988
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.