Eerste team Anadolu’90 uit competitie

Voetbalvereniging Anadolu’90 heeft het eerste elftal uit de competitie gehaald. Het team lag onder vuur voor fraude. Zo zou een niet speelgerechtigde speler zijn opgesteld onder een valse naam. De tuchtcommissie gaf het team van Anadolu’90 acht strafpunten en een boete. Hierop meldden meer clubs zich bij de commissie en in afwachting van een uitspraak van de KNVB besloot Anadolu zelf het elftal terug te trekken. Het bestuur laat deze spelers, bijna allemaal Arnhemmers, niet mee toe op de Eerbeekse velden. De trainer is tot de zomer geschorst. Volgend seizoen hoopt Anadolu’90 met een nieuw elftal terug te keren in de competitie.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.