Ruben vs. Richard

RHEDEN – Ruben Konings van RTV de Laak kon onlangs zijn krachten meten in een oefenpartij tegen niemand minder dan Richard Kajicek. Ruben is twaalf jaar en tennis sinds zijn zevende bij De Laak. Landelijk staat hij op de 33e plaats van jeugdspelers tot veertien jaar. Hij zit op het Beekdal Lyceum in Arnhem en heeft de topsportstatus van NOC*NSF. Zijn ouders rijden hem een aantal keren per week naar Amersfoort, waar hij samen met de zoon van Richard Krajicek training krijgt van een bondstrainer. Richard speelde de wedstrijd in Rheden tegen Ruben op de nieuwe baansoort Grand Slam Clay, data vorig jaar is aangelegd.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.