Succes voor Doesburgse zwemster

DOESBURG – Aniek Bloemendaal van DWV uit Doesburg heeft goed gepresteerd tijdens de Nederlandse Junioren Kampioenschappen Korte Baan Zwemmen. Zij won twee maal een gouden en één zilveren medaille. Aniek deed mee op de 50, 100, 200 en 400 meter vrije slag, de 100 meter rugslag, de 100 meter vlinderslag en de 200 meter wisselslag. Op de 50 en 100 meter vrije slag behaalde zij een eerste plaats. De titel op de 100 meter was al in haar bezit en ook dit keer presteerde Aniek weer schitterend op haar favoriete nummer: ze won met bijna anderhalve seconde voorsprong op de nummer twee. Op de 200 meter vrije slag verbrak Aniek haar persoonlijk record en pakte daarmee de zilveren medaille.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.