Subsidie voor isolatie woning

ZEVENAAR – Huiseigenaren in de gemeente Zevenaar kunnen gebruik maken van een subsidieregeling voor de isolatie van woningen. De regeling is van toepassing op woningen van voor 1980 met een WOZ-waarde tot 350.000 euro. De bijdrage is maximaal 500 euro voor de isolatie van dak, buitenmuur en begane grondvloer. Het doel van de subsidie is het stimuleren van de huiseigenaars om hun woning te isoleren. De gemeente dient overigens wel eerst de aanvraag te hebben goedgekeurd, voor met de isolatiewerkzaamheden wordt gestart. Er is een plafond aan het budget en wie het eerst komt, het eerst maalt. De regeling geldt voor een jaar.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.