Eerste wimpel voor burgemeester

DOESBURG – De verkoop van de oranje Doesburg en Oranje wimpel loopt goed. Ook burgemeester Kees Luesink is lid geworden van Doesburg en Oranje. Daarom ontvingen ook hij en zijn vrouw de fraaie wimpel.

Zaterdagmorgen toog een afvaardiging van het bestuur naar het burgemeestershuis om Luesink de eerste fraaie wimpel te overhandigen. Hij was hier zeer blij mee en hing de wimpel tijdelijk op in zijn woonkamer. Hoewel er aan het huis nog geen vlaggenhouder zit, meldde de burgemeester dat deze er zeker voor Koninginnedag zal zijn.
Ook de actie om leden te werven en daarmee de vereniging meer financiële armslag te geven, begint zijn eerste vruchten af te werpen en het regelmatig versturen van een nieuwsbrief levert positieve reacties op. De fraaie Doesburg en Oranje wimpel is te bestellen en bij een nieuw lidmaatschap is hij zelfs gratis. De wimpels zijn vanaf nu ook bij museum de Roode Toren te koop. Meer informatie op: www.doesburgenoranje.nl

foto:
Burgemeester Kees Luesink ontvangt eerste wimpel van voorzitter Carla Bekken. –foto: Hanny ten Dolle
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.