Optreden Con Amore Revivalband

BRUMMEN – De belangstelling voor het dansfeest met de Brummense Con Amore Revivalband in zaal Concordia was zo groot, dat de organisatie er nog een tweede optreden aan vast heeft geknoopt. Zaterdagavond 29 januari beklommen de muzikanten van het voormalige Concordia-huisorkest het podium om de vele aanwezigen van een ‘ouderwets’ dansfestijn te laten genieten. Op de zondagmiddag erna, ging het orkest nog eens op herhaling. Het optreden van deze ‘Con Amore Revivalband’ was een idee van Harry Timmer, eigenaar van Concordia en voorzitter van de jubileumcommissie van Sportclub Brummen. Het feest vond dan ook plaats in het kader van het 100-jarig bestaan van de voetbalvereniging en de opbrengst van de kaartverkoop wordt aangewend voor de jubileumactiviteiten van de club.