Acht medaille’s voor Fit Velp

VELP – Er zijn diverse divisie’s waar de turnsters van de vereniging Fit aan mee doen. Dat hangt af van leeftijd en niveau.
Zaterdag 11 december 2010 hebben 10 turnsters hun eerste wedstrijd van divisie 6 meegedaan.

Deze wedstrijden werden gehouden in Pannerden. Maar liefst vier turnsters gingen met een medaille naar huis.
In de catogorie instap (8 jaar) met niveau 12 hebben 3 meisjes voor de eerste keer aan deze regiowedstrijd meegedaan. Lotus Arriëns heeft daar een bronzen medaille weten te behalen. Vivian Kranenburg is 18e geworden en Joann Kiezenberg is 28e geworden. Zij hadden 38 tegenstanders. De jonge dames hebben een goede prestatie neergezet.
In de catogorie Pupil 1 (9 jaar) met niveau 11 hebben ook 3 meisjes meegedaan. Florine Soulane is 16e geworden, Mariska Biesheuvel is 20e geworden en Asley Ridderstap is 38e geworden. Als een paar onderdelen niet lukt tijdens de wedstrijd, komt dat ook doordat de jonge meisjes vaak zenuwachtig zijn, dan kom je al snel onderaan de lijst terecht. Dat maakt het turnen ook best moelijk. Je moet op sprong, brug, balk en vloer proberen alles zo goed en netjes mogelijk te doen. Maar de dames hebben goed hun best gedaan.
De laatste catogorie hebben er drie dames een medaille weten te halen.
In de catogorie Junior (15) jaar hebben twee meisjes meegedaan met keuze 8. Dat betekent dat ze zelf hun oefening mogen samen stellen maar wel aan bepaalde eisen moeten voldoen. Hier heeft Esther Looijen zilver weten te behalen en Sheila Moorren is 12e geworden.
In de catogorie senior ( boven de 16 jaar ) ook met keuze 8 hebben twee dames meegedaan. Zij hebben allebei een medaille gehaald. Luciënne van de Kraats heeft een bronzen medaille behaald en Jeannet Koortens heeft een zilveren medaille behaald.

Zaterdag 15 januari hebben 5 meisjes meegedaan met keuze 8, 1 jonge dame met keuze 6 en 2 meisjes met niveau 10. Helaas waren er twee zieken en twee jonge dames die een blesure hebben.
BIj de meisjes met niveau 10 is Milou van de Beeten 10e en is Isis Greven 17e geworden van de 38 deelneemsters.
Bij de groep jeugd met niveau keuze 8 is Sule Ozyurek op de 14e plaats, Mayke Duursma op de 7e plaats, Kim van Heumen op de 4e plaats en Linfu van Arragon en Amber Greven zijn samen op de derde plaats geëindigd.
Tenslotte hebben er afgelopen zaterdag 29 januari 5 meisjes meegedaan met hun eerste wedstrijd in divisie 7. Deze werd gehouden in de sporthal in Doesburg. Hier hebben twee meisjes een medaille weten te behalen. Trix Oosterink is 3e geworden en Djanoa Muller is 1e geworden. Lisa Kapel is 12e geworden, Ilse van den Bergh 14e en Ann Withaar is 17e geworden.
Met maar één uur trainen op de dinsdag en anderhalf uur op de vrijdag, zijn we zeer tevreden dat we dit weer bereikt hebben met onze selectie van Fit Velp.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.