Concert V.I.O.S. met jubileumtintje

HOENDERLOO – ’t Dorpshuus in Hoenderloo zat zaterdagavond helemaal vol met muziekliefhebbers; muziekvereniging V.I.O.S. gaf haar jaarlijkse winterconcert die dit jaar in het teken stond van het 90-jarig jubileum van de vereniging.

Het publiek reageerde erg enthousiast op het gevarieerde programma. “Aan het concert hebben we een bijzonder tintje gegeven. Er werden door het fanfareorkest mooie stukken uit de oude doos gespeeld. Het tamboerkorps speelde historisch werk en hebben verhalen verteld over het ontstaan van de tamboers. Dit werd zeer gewaardeerd”, aldus Sjanie Wortman, voorzitter van V.I.O.S.
Lisa Brugelink en Dion Jansen gaven beiden een prachtige solo weg en zes solisten gaven een Dixielandnummer weg. Weer reageerde het publiek razend enthousiast. Wortman: “Het zijn ook ontzettend goede muzikanten”. Na afloop ging iedereen nog tot in de kleine uurtjes door en dansten op live-muziek van Willem Freriks en Combo.
Het komende jaar staat bij V.I.O.S. natuurlijk helemaal in het teken van het jubileum en daarom is er heel feestprogramma samengesteld. Binnenkort komt er een speciale V.I.O.S. editie van de Plaggensteker, een Hoenderloos blad, uit. Hierin is het volledige programma te vinden. Wie dit blad wil, kan contact opnemen met de voorzitter.
 

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.