Noeste werker Theo Kleverwal gehuldigd

OOSTERHUIZEN – Op de donateursavond, zaterdag in het Dorpshuis van Oosterhuizen gehouden, is Theo Kleverwal uit de buurtschap Scherpenberg gehuldigd bij zijn afscheid als bestuurslid/vrijwilliger. Voorzitter Jan Pongers van de Stichting het Dorpshuis sprak lovende woorden over de grote verdiensten van Kleverwal. Ruim 28 jaar was Kleverwal de stuwende kracht achter het Dorpshuis. Samen met zijn echtgenote Riet lag zijn hart en ziel bij het dorpshuis. Met een paar initiatiefnemers ging hij aan de slag om de oude school om te vormen tot een dorpshuis dat het kloppend hart is geworden van de buurtschap. Dagelijks zijn er veel activiteiten. Kleverwal is een handige klusjesman die op veel bouwproblemen raad wist. In de loop der jaren is het gehele gebouw onder handen genomen en uitgebreid.
Bestuurslid/vrijwilliger Kleverwal was er altijd. Duizenden uren heeft hij gestoken in het Oosterhuizense dorpshuis dat nog altijd floreert. De voorzitter vond het jammer dat Kleverwal noodgedwongen door een mindere gezondheid afscheid moet nemen. Hij wist hoe hij dit mist. De voorzitter onderstreepte zijn dankwoorden met het aanbieden van een passend presentje.
Het Oosterhuuzens Dialectkoor dat deze avond was uitgenodigd door het bestuur bracht met een extra lied een ode aan deze noeste werker vanaf het eerste uur. Ook werd er afscheid genomen van Ria Wilbrink die ondermeer 25 jaar lang op maandagavond vrijwilligster was. Ook voor haar was er een attentie.
De Countrydancers en een discotheek luisterden deze avond verder op.

Foto:
Mede dankzij noeste werkers als Theo Kleverwal is de oude school aan het Oude Veen bewaard gebleven en verbouwd tot een mooi Dorpshuis
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.