De sterren van de hemel na Zangdag

DIEREN – Een dag vol muziek. Daarvan genoten ongeveer veertig zangers en zangeressen tijdens de derde zangdag in de Ontmoetingskerk in Dieren. Tussen 10.00 en 17.00 uur werden onder leiding van twee enthousiaste dirigenten en een onvermoeibare pianiste, zeven verschillende liederen ingestudeerd. Van een musicalmedley tot verschillende gospels en een zeemanslied. De zangers hadden erg veel plezier tijdens het instuderen en tussen de studie-uren in was er tijd om bij te kletsen tijdens de pauzes. Om 17.00 uur konden de deelnemers vol trots de resultaten laten horen tijdens een concert. De deelnemers zongen de sterren van de hemel en dat was ook te merken aan het publiek dat werd aangestoken door het enthousiasme van de zangers.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.