Verrassingsparty afscheid meester Ab

DIEREN – Op basisschool De Boomgaard in Dieren Noordoost werd vrijdag afscheid genomen van meester Ab, nadat hij 40 jaar meester was geweest. Meester Ab was een beetje beduusd toen hij met zijn vrouw Christien in een mooi versierde open auto naar school werd gereden. Daar werd hij toegezongen door alle Boomgaardkinderen. In de klassen verrasten de kinderen de meester met persoonlijke woorden, liedjes en cadeaus. Ook was er een prachtige voorstelling die werd verzorgd door medewerkers van het Land van Jan Klaassen. In die voorstelling werd veel aandacht besteed aan meester Ab. Veel kleuters probeerden de meester over te halen nog een paar jaartjes te blijven, want nu zijn er alleen nog maar juffen op school.
De druk bezochte receptie was een mooie ontmoeting met (oud-)collega’s en (oud-)leerlingen waar meester Ab met een goed gevoel op terug kan kijken.

Bij de foto:
Meester Ab en zijn vrouw Christien nemen afscheid van groep 3 van De Boomgaard in Dieren Noordoost – foto Hermien Aalbers
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.