Meet the Music/rockedition zoekt rockbands

DIEREN – Meet the Music, luidt de oproep aan bands, koren, fanfares, muziekkorpsen en – verenigingen en dansgroepen in de gemeenten Rheden, Rozendaal, Brummen en Doesburg. Tijdens een bijzondere muzikale ontmoetingsdag op 16 april aanstaande, krijgen ze gratis het podium van de schouwburg in Dieren geboden voor een eigen optreden. ’s Avonds is er Meet the Music/rockedition in de grote achterzaal van Theothorne. Meet the Music wordt mede mogelijk gemaakt door Schilders- en afwerkingsbedrijf vdveenschilders uit Dieren.

Meet the Music maakt onderdeel uit van Let’s Meet!2011. Behalve de muziek is er die dag in en om zalencentrum en Schouwburg Theothorne ook een beroepen- en stagemarkt, een bedrijvenbeurs èn – nieuw! – een voorjaarsbeurs. Verder kan het publiek zich vergapen aan de laatste modetrends tijdens een van de zes modeshows die die dag gelopen worden.
Bij Let’s Meet!2011 heeft het publiek gratis toegang. De dag duurt van 10.30 tot 17.00 uur en amateurmuziekbeoefenaren die mee willen doen kunnen vanaf nu aanmelden. Het Thomassen mannenkoor uit Rheden was de afgelopen week de eerste die aangaf zich tijdens Meet the Music te willen laten horen. Wie volgt?

Een bijzondere toevoeging aan het muzikale element van Let’s Meet! is dit jaar Meet the Music/rockedition. Het is bedoeld voor rockbands die ’s avonds willen komen optreden in de grote achterzaal van Theothorne. Bands die zich afvragen of rockedition voor hen geschikt is, bellen met Rockambassadeur Rens van der Veen. Behalve directeur van zijn schildersbedrijf is Rens namelijk ook drummer van de rockband Move Your MInd.
Meet the Music/rockedition staat bij Rens hoog op zijn prioriteitenlijstje. "Muziek bezorgt mensen plezier. Zowel degenen die muziek maken als degenen die komen luisteren. Dat is het mooie van Meet the Music overdag in de schouwburg en /rockedition ‘s avonds: dat mensen elkaar in die passie voor muziek tegenkomen. Ik nodig niet alleen de regionale rockscene uit voor ’s avonds, maar ook alle andere muziekliefhebbers voor overdag in de mooie schouwburgzaal." Wie zich specifiek over /rockedition wil laten informeren, belt met Rens van der Veen in Dieren: 0313 41 43 95.

www.letsmeet2011.nl