Pronkzitting De Deurdouwers

ANGERLO – Carnavalsvereniging De deurdouwers uit Angerlo is er wederom in geslaagd om een grandioze pronkzitting te houden met een aantal hoogtepunten. Op een ludieke manier gingen Ex-prins Wilbert van de Cruissen de eerste en zijn gevolg af. Ook werd dit jaar de onderscheiding van grootste deurdouwer uitgereikt aan Ontspanningsvereniging voor Ouderen uit Angerlo.

Het belangrijkste van de avond was natuurlijk het bekend maken van het prinsenpaar van 2011. Met spannende muziek kwam uit de schatkist Jeugdprins Dylan Senhorst met zijn Jeugdadjudant Jurgen Akkersmit. Op een andere manier dan iedereen gewend was, kam Prins Luuk (Klasassen) de eerste van achter uit de zaal het podium opgelopen. Dit om zijn ouders, die van niets wisten, extra te verrassen. De Prins nam zijn vriendin Fay Senhorst als Prinses. De Adjudanten zijn Ton Klaassen, vader van Luuk, en Dennis Gores.
Verder werd de avond gevuld met buuts-, zang- en dans en muzikaal ondersteund door ’t Goede Leven.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.