Opmerkelijke sneeuwberg

ELLECOM – Opmerkelijk was het afgelopen zaterdag in Ellecom. Vanaf de doorgaande weg was er een reusachtige sneeuwberg te zien. In de tuinen van Landgoed Avegoor had het team van Peter Oversteegen uit Rheden winterspelen georganiseerd . Een bedrijf uit Amsterdam streed tegen elkaar met oa Sneeuwpop bouwen en natuurlijk sneeuwballen gooien. De sneeuw was speciaal uit een indoor ski hal gehaald voor deze speciale activiteit

Door de winterse temperaturen blijft de sneeuw waarschijnlijk prima liggen deze week. Wie sneeuwpret wil hebben, is welkom op Landgoed Avegoor waar de sneeuwpret nog even voortduurt. Het café en restaurant zijn dagelijks doorlopend geopend.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.